Bejaarde vrouw in de nacht overvallen in haar woning

Bejaarde vrouw in de nacht overvallen in haar woning

Geplaatst op 28 november 2022, om 06:55 uur

AMSTERDAM – In de nacht van zaterdag op zondag rond vier uur is een overval gepleegd aan de Nageljongenstraat in Amsterdam-Noord. De politie kwam ter plekke in kogelwerende vesten en zocht de buurt af.

Vermoedelijk zijn één of twee daders via het bovenaan naar binnen gekomen. Via een ladder heeft een verdachte een raam ingeslagen. Bij het binnentreden is de verdachte vermoedelijk gaan bloeden. Vervolgens hebben ze de bewoonster van 75 jaar oud overvallen. Of ze een buit hebben gemaakt, is niet bekend gemaakt.

Op het hofje achter de Nageljongenstraat werd een telefoon met bloedsporen aangetroffen. Forensische opsporing doet onderzoek naar de achtergebleven sporen. De hondenbeleider deed in de omgeving kijken of er nog sporen te vinden waren.

Foto’s: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot