Arrestatie verricht in onderzoek naar steekincident

Arrestatie verricht in onderzoek naar steekincident

Geplaatst op 28 november 2022, om 11:59 uur

EMMELOORD – De politie heeft deze week een verdacht aangehouden in een onderzoek naar een steekincident in Emmeloord. Op 18 september 2022 wordt het slachtoffer daarbij na een ruzie `s nachts neergestoken. De politie sluit niet uit dat er meerdere verdachten bij dit incident betrokken zijn en zoekt daarbij naar getuigen

Het slachtoffer is op zondagnacht 18 september aanwezig in een uitgaansgelegenheid aan de Korte Zijde als er rond 05.00 uur een ruzie ontstaat. Bij die ruzie is het slachtoffer, een 29-jarige man uit Creil meerdere malen gestoken. Daarbij loopt hij verwondingen op aan zijn lichaam. Ook is de man daarbij vermoedelijk op zijn gezicht geslagen.

Aanhouding
De politie is direct een onderzoek gestart naar de mogelijke dader(s). Vorige week maandag is een 24-jarige man in Emmeloord aangehouden op verdenking van zware mishandeling en poging doodslag. Hij zit op dit moment nog in hechtenis. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Getuigen gezocht
Uit gesprekken met getuigen blijkt dat er tijdens het incident meer omstanders aanwezig waren dan de mensen die wij tot nu toe hebben gesproken. De politie komt daarom graag alsnog met mensen in contact die op zondagnacht 18 september rond 05.00 uur aanwezig waren aan de Korte Zijde of in de directe omgeving. Heeft u iets gezien of gehoord, heeft u relevante camerabeelden? Of heeft u  andere informatie wat van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan  0900-8844 of anoniem 0800-7000.