15-jarige Dustin vermist, politie vraagt om uw hulp

15-jarige Dustin vermist, politie vraagt om uw hulp

Geplaatst op 25 november 2022, om 14:22 uur

MAASTRICHT – De politie slaat vrijdagochtend alarm vanwege een vermissing van de 15-jarige Dustin Slomp.

De jongen uit Maastricht is al twee weken vermist. Hij werd op 11 november nog gezien op de Severenstraat in de Limburgse plaats maar sindsdien ontbreekt elk spoor, aldus de politie op Facebook. Dustin droeg op de dag van zijn verdwijning een donkerkleurige trainingsbroek. Meer details over zijn outfit zijn niet bekend. De politie loopt in het Facebookbericht alvast vooruit op vragen die ze denken te krijgen over het late plaatsen van het vermissingsbericht. Daarop zeggen ze dat ze druk bezig zijn met de zaak en kunnen ze er verder geen informatie over geven.

Heeft u of kent u iemand die informatie heeft over de verdwijning van Dustin, neem dan contact met de politie op onder vermelding van registratienummer 2022175187.

Foto: Politie Maastricht