Kampeerboerderij voor aankomst 450 asielzoekers in brand gestoken

Kampeerboerderij voor aankomst 450 asielzoekers in brand gestoken

Geplaatst op 24 november 2022, om 06:40 uur

SOMEREN – De brandweer werd opgeroepen voor een brand in een kampeerboerderij aan de Hoof in Someren. De brand werd snel opgeschaald naar grote brand.

De brandweer was met drie blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatsen. De brand was snel onder controle en het vuur kwam niet in het rietendak terecht. Volgens de brandweer heeft de brand in de slaapvertrekken en beneden behoorlijke schade hebben aangericht.

Aanstaande maandag zou deze locatie door 450 asielzoekers worden gebruikt. De brandweer spreekt over een duidelijke oorzaak van brandstichting. De politie gaat de zaak verder onderzoeken. Er is niemand gewond geraakt.

Foto’s: Harrie Grijseels