Vermiste 12-jarige na bootongeluk Terschelling nog niet gevonden

Vermiste 12-jarige na bootongeluk Terschelling nog niet gevonden

Geplaatst op 23 november 2022, om 13:08 uur

TERSCHELLING – De 12-jarige jongen die vorige maand na de aanvaring tussen een snelboot en watertaxi bij Terschelling vermist raakte is nog steeds niet gevonden. De afgelopen dagen ondersteunden duikers en een boot van de Koninklijke Marine bij de berging van bootonderdelen die na het ongeluk in de Waddenzee terechtkwamen, meldt de politie.

De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Begin november spoelde het lichaam van een eveneens vermiste volwassen man aan op het strand van Terschelling. De 49-jarige man uit Heerenveen kwam terecht bij het Groene Strand op het Waddeneiland.

Door het ongeval, dat op vrijdag 21 oktober vroeg in de ochtend gebeurde, overleden ook een 46-jarige man uit Sexbierum en een 57-jarige man uit Leeuwarden.

Door: ANP