Frontale crash tussen twee auto’s: 7 gewonden, één in kritieke toestand

Frontale crash tussen twee auto’s: 7 gewonden, één in kritieke toestand

Geplaatst op 23 november 2022, om 02:38 uur

DE HEURNE – In De Heurne (Achterhoek) heeft dinsdagavond een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden. Daarbij raakte zeven mensen gewond, waarvan 1 in kritieke toestand naar het ziekenhuis is overgebracht.

Rond 22.10 uur gebeurde het ongeval. In een flauwe bocht op de Casperstraat kwamen de twee auto’s frontaal met elkaar in botsing. Meerdere personen zaten bekneld en moesten worden bevrijdt door de brandweer. In totaal raakten zeven mensen gewond. Een van hen ligt in levensgevaar in het ziekenhuis.

De hele weg was tot diep in de nacht afgesloten vanwege het onderzoek van de politie.

Foto’s & video: Roland Heitink/Persbureau Heitink