Overval op Campanile hotel

Overval op Campanile hotel

Geplaatst op 18 november 2022, om 08:41 uur

AMSTERDAM – De politie is in de nacht van donderdag op vrijdag een zoekactie gestart naar de dader van een overval in Amsterdam. Rond een uur werd het Campanile hotel aan de Loosdrechtdreef overvallen.

Meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. In de omgeving waren diverse eenheden opzoek naar de dader. Bij de zoektocht werd ook gebruik gemaakt van een politiehelikopter om vanuit de lucht mee te helpen zoeken.

Op een nabijgelegen parkeerplaats werd de auto van een man helemaal doorzocht maar deze man bleek uiteindelijk niets met de overval te maken te hebben. In het hotel hebben agenten onderzoek gedaan. Het is nog onduidelijk of er bij de overval buit is gemaakt.

Foto’s: Michel van Bergen