Vader redt twee kinderen uit brandende chalet

Vader redt twee kinderen uit brandende chalet

Geplaatst op 14 november 2022, om 20:46 uur

VOORTHUIZEN – Op camping Tolnegen is maandagmiddag een brand uitgebroken in een chalet.

De brand brak rond 17:00 uur uit. De brand is ontstaan in de keuken en zorgde voor een flinke hoeveelheid rook. De bewoner van het chalet, de vader, ademde een flinke hoeveelheid rook in nadat hij twee kinderen uit het brandende huisje haalde. Twee andere kinderen konden zichzelf in veiligheid brengen en raakten niet gewond bij de brand.

De oorzaak van de brand is niet bekend, hier zal vermoedelijk onderzoek naar worden gedaan. De schade is zo groot dat de hele chalet inclusief de inboedel als verloren moet worden beschouwd. De vader en de twee kinderen zijn per ambulance per ambulance naar het ziekenhuis gebracht vanwege de hoeveelheid ingeademde rook.

Foto’s: Persbureau Heitink