Man opgepakt in zaak van vermiste Apeldoorner Ercan Öztürk

Man opgepakt in zaak van vermiste Apeldoorner Ercan Öztürk

Geplaatst op 14 november 2022, om 18:49 uur

APELDOORN – Een 21-jarige inwoner van Apeldoorn is maandag opgepakt omdat hij meer zou weten van de vermissing van Ercan Öztürk. Deze 29-jarige Apeldoorner is al sinds 28 maart 2021 zoek. De politie heeft al op allerlei plaatsen uitgebreid naar hem gezocht; deze maand nog in de bossen rond Deventer en Schalkhaar in Overijssel.

Öztürk ging op 28 maart 2021 de deur uit om boodschappen te doen en keerde niet meer terug. De politie kamde zijn woonwijk en een woning in Deventer uit, maar zonder resultaat. In december vorig jaar was er ook al eens een uitgebreide zoektocht in de omgeving van Schalkhaar. Gezien de tijd die ondertussen is verstreken en het feit dat er geen enkel levensteken van Öztürk is geweest, denkt de politie dat de man niet meer in leven is.

Het zoeken naar de man of zijn lichaam gaat vooralsnog door, aldus de politie.