Eigenaar betrapt en grijpt auto-inbreker

Eigenaar betrapt en grijpt auto-inbreker

Geplaatst op 14 november 2022, om 14:55 uur

BREDA – Op de Jeanette Houwingstraat in Breda werd maandagochtend een auto-inbreker op heterdaad betrapt door de eigenaar. Hij greep de man direct vast en belde de politie. De 37-jarige verdachte uit Breda is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De eigenaar loopt rond 07.30 uur naar zijn auto om naar zijn werk te gaan. Hij ziet een man bij de kofferbak staan. Tot zijn verbazing heeft deze man allerlei spullen in zijn handen die uit zijn voertuig komen.

Het slachtoffer twijfelt niet en grijpt de man en duwt hem naar de grond. Terwijl de politie onderweg is, probeert de man nog op te staan. Dit lukt niet, waarna de agenten hem arresteren. De man zit vast voor verder onderzoek. Het slachtoffer deed aangifte.