Derde overval in twee dagen tijd in Apeldoorn

Derde overval in twee dagen tijd in Apeldoorn

Geplaatst op 13 november 2022, om 21:35 uur

APELDOORN – zondag aan het begin van de avond heeft er een overval plaatsgevonden op de Spar aan de Koning Lodewijklaan in Apeldoorn. Het is de derde overval in twee dagen tijd in de stad.

Rond 17.50 uur werd de politie gealarmeerd. Ook was er een burgernet melding uitgegaan met het volgende signalement: 20 jarige man, donkere huidskleur, tenger postuur, zwarte jas op een damesfiets met een witte tas aan het stuur. Mensen die tips hadden of de man hebben gezien worden verzocht om contact op te nemen.

Tijdens de zoekslag vond de politie een verdachte in de bosjes bij de begraafplaats die zich aan het omkleden was. Toen hij de politie zag, vluchtte hij. De politie heeft samen met de Koninklijke Marechaussee de begraafplaats omsingeld. Ook de politiehelikopter heeft rondjes boven de begraafplaats gevlogen. Echter zonder resultaad.

Dit is de derde overval in het weekend, zaterdag waren er ook al twee overvallen gepleegd op de Kruidvat bij winkelcentrum de Anklaar aan het Operaplein en bij Cafetaria de Maat op de Imkersplaats.

Foto’s: Persbureau Heitink