Mannen (18&43) aangehouden door arrestatieteam na bedreiging; stroomstootwapens en drugs gevonden

Mannen (18&43) aangehouden door arrestatieteam na bedreiging; stroomstootwapens en drugs gevonden

Geplaatst op 12 november 2022, om 11:10 uur

OUD-BEIJERLAND – Een online bedreiging waarbij een vuurwapen getoond werd, leidde agenten vrijdag 11 november naar twee woningen aan het Binnenpad in Oud-Beijerland. Het leverde twee aanhoudingen, twee stroomstootwapens en verdovende middelen op. Een vuurwapen is niet aangetroffen.

Na een recente melding over bedreiging via social media, waarbij een vuurwapen werd getoond, startte de politie een onderzoek. Dat leidde naar Oud-Beijerland waar door het Arrestatie Team en Team Parate Eenheid twee woningen werden betreden en doorzocht. Een 43-jarige man uit Oud-Beijerland en een 18-jarige man uit Waddinxveen zijn aangehouden. De stroomstootwapens en de gebruikshoeveelheden soft- en harddrugs zijn in beslag genomen.

Foto’s: Joey Bremer