Fietser zwaargewond na aanrijding met auto; getuigen gezocht

Fietser zwaargewond na aanrijding met auto; getuigen gezocht

Geplaatst op 7 november 2022, om 21:33 uur

EINDHOVEN – Een fietser is maandagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto. Dit gebeurde op de kruising van de Huizingalaan en de Fakkellaan in Eindhoven.

De aanrijding vond plaats rond halfzes. Door nog onbekende oorzaak kwamen de auto en de fietser met elkaar in aanraking. “Het was op het moment van het ongeluk hartstikke druk”, zegt een woordvoerder van de politie tegenover Omroep Brabant. Toch heeft zich nog niemand bij de politie gemeld. “Er moeten heel veel getuigen zijn geweest. We zijn naarstig naar ze op zoek.”

Volgens een 112-correspondent was de fietser een tiener en zou hij vermoedelijk door het rode licht zijn gefietst. Het slachtoffer raakte gewond aan het hoofd en een been en is naar het ziekenhuis gebracht. De fietser was wel aanspreekbaar.

Foto’s: Dave hendriks