Brandweerman onwel tijdens blus actie autobrand

Brandweerman onwel tijdens blus actie autobrand

Geplaatst op 7 november 2022 09:57 uur | Laatst bijgewerkt op 7 november 2022 09:57

VENRAY – Zondagavond werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand op de Hoenderstraat te Venray ter hoogte van de splitsing met de Deken Thielenstraat.

Rond 22.10 uur werd de melding gedaan. Door nog onbekende oorzaak ontstond de brand tijdens het rijden. De bestuurder merkte de brand op en kon zich tijdig in veiligheid brengen. De auto brandde volledig uit, de weg werd door hete vuur zwaar beschadigd. Tijdens blussen werd een brandweerman onwel. Zijn collega’s schoten hem meteen te hulp. Een ambulance kwam ter plaatse om hem te controleren. De brandweerman bleek zich verstapt te hebben tijdens zijn inzet. Hij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Een bergergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Foto: Edward Media

facebook