Zwaargewonde na explosie op industrieterrein, roldeur en muur opgeblazen

Zwaargewonde na explosie op industrieterrein, roldeur en muur opgeblazen

Geplaatst op 6 november 2022, om 10:17 uur

MAASDIJK – Een persoon is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat er bij een garagebox op het industrieterrein Honderdland in Maasdijk een explosie plaatsvond. Deze persoon is met ernstige brandwonden en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De roldeur en muur van de garagebox raakte flink beschadigd.

Iets na 22.00 uur kwam de explosie binnen bij de brandweer. Meerdere eenheden van de brandweer en andere hulpdiensten kwamen ter plaatsen. Onder meer een Trauma Helikopter kwam ter plaatse op eerste hulp te verlenen, echter was deze later niet meer nodig. Ter plaatse bleek de roldeur en muur te zijn opgeblazen.

Tijdens de explosie was er één persoon aanwezig, die is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Volgens Regio15 had het slachtoffer ernstige brandwonden opgelopen.

Foto’s: JB Media