14-jarige jongen in zijn been gestoken tijdens beroving

14-jarige jongen in zijn been gestoken tijdens beroving

Geplaatst op 5 november 2022, om 11:07 uur

ROOSENDAAL – Een 14-jarige jongen uit Roosendaal is vrijdagavond mishandeld en bestolen. Hij liep daarbij een steekwond op. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

De tiener loopt rond 21.15 uur samen met een vriend in het tunneltje bij de Gezellehoek. Opeens komen er zes of zeven jongens achter hen aanrennen. Het slachtoffer krijgt een trap en valt op de grond en wordt meerdere keren in zijn gezicht geslagen. De daders gaan er met zijn nektasje vandoor. Wanneer de Roosendaler opstaat merkt hij dat hij in zijn been is gestoken. De hulpdiensten zijn gewaarschuwd. De jongen is ter plekke aan zijn verwonding behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Agenten hebben tevergeefs in de omgeving gezocht naar de groep jongeren die mogelijk bij het incident betrokken zijn geweest.

Heeft u iets gezien?
Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u meer informatie over de dader(s)? Bel dan met met de politie 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).