16-jarige scooterrijder overleden bij ongeval, 16-jarige bijrijder lichtgewond

16-jarige scooterrijder overleden bij ongeval, 16-jarige bijrijder lichtgewond

Geplaatst op 4 november 2022, om 13:16 uur

UTRECHT – Op de Vleutenselaan nabij de kruising met de Aart den Doolaardpad ontstond donderdagavond een ongeluk . Daarbij kwam een 16-jarige jongen uit Utrecht op zijn scooter in botsing met een personenauto bestuurd door een 41-jarige man uit Vleuten. De scooterrijder raakte daarbij zwaargewond. Ondanks reanimatie van de hulpdiensten bezweek de jongen later aan zijn verwondingen. Zijn eveneens 16-jarige bijrijder raakte bij het ongeval lichtgewond.

Wat de oorzaak is van het ongeluk wordt nog onderzocht. Daarvoor heeft de politie al met enkele getuigen gesproken. Het Opsporing Team Verkeer (OTV) en de experts van de Forensische Opsporing Verkeer (FO-verkeer) startten direct na de hulpverlening met het tactisch- en technisch onderzoek.

Bent u getuige geweest, help mee met politieonderzoek
Ondanks dat de politie al met enkele getuigen sprak zijn zij op zoek naar getuigen die nog niet eerder met de politie hebben gesproken. Ook zijn ze opzoek naar bijvoorbeeld dashcambeelden. Heeft u informatie over het tragische ongeval bel dan 0900-8844.