UPDATE: Politie en Veteranen Search Team zoeken naar vermiste vrouw (67)

UPDATE: Politie en Veteranen Search Team zoeken naar vermiste vrouw (67)

Geplaatst op 3 november 2022, om 15:20 uur

APELDOORN – In de wijk De Maten in Apeldoorn wordt donderdagmiddag met man en macht gezocht naar vermiste Ans(67). De vrouw, die Ans heet, is al anderhalve dag zoek.

De vrouw wordt sinds woensdagochtend vermist. Volgens woordvoerster Chantal Westerhoff is de politie inmiddels aan het ‘opplussen’: dat wordt gedaan als er sprake is van een urgente vermissing meldt De Stentor. “We zoeken met speurhonden en met drones” zegt ze. Bij een supermarkt aan het Muskietersveld in Apeldoorn zou de fiets van de vrouw gevonden zijn. De politie kon dit echter niet bevestigen.

Ook het Veteranen Search Team (VST) zoekt mee in Apeldoorn. Het team, een stichting, bestaat uit tweeduizend (oud-)militairen die zijn getraind in zoekoperaties. Er wordt met name langs waterpartijen en in bosschages gezocht en dan vooral in de buurt van de Kapelmeestershoeve. Op de dag dat Ans verdween was ze gekleed in een spijkerbroek, droeg ze blauwe schoenen en een blauwgroene jas. Ze is 1 meter 65 lang, heeft een fors postuur, en draagt haar donkere haar in een paardenstaart.

Foto’s: Persbureau Heitink

Door: ANP