Pand beschoten, dader(s) op scooter ervandoor

Pand beschoten, dader(s) op scooter ervandoor

Geplaatst op 3 november 2022, om 12:33 uur

AlMERE – De politie doet onderzoek naar een schietincident op een pand aan de Editiestraat in Almere afgelopen nacht en vraagt getuigen om zich te melden.

Om 02:15 uur vannacht kreeg de politie melding van een harde knal in de buurt van de Editiestraat. Agenten gingen direct poolshoogte nemen. Ter plaatse bleek dat een pand beschadigd was. Uit onderzoek blijkt dat er geschoten is op dit pand. Getuigen spreken ook van twee mensen op een scooter die ervandoor reden.

Het onderzoek van de recherche gaat door. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u gezien wat er is gebeurd in de nacht van 2 op 3 november? Heeft u mogelijk camerabeelden? Of weet u meer over deze scooter? Dan komt de politie graag met u in contact. Bel 0900 8844, Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000 of Meld Misdaad Anoniem.