Vermiste Melissa (11) ontvoerd door haar vader

Vermiste Melissa (11) ontvoerd door haar vader

Geplaatst op 2 november 2022, om 07:52 uur

SOEST – Het 11-jarige meisje uit Soest dat sinds dinsdagmiddag wordt vermist, is vermoedelijk ontvoerd door haar vader. Dat meldt de politie, die ook vermoedt dat het meisje, Melisa, en haar vader met een auto op weg zijn naar Turkije.

Eerder woensdag meldde de politie al dat het meisje zeer waarschijnlijk in het gezelschap van haar vader is en dat ze staat gesignaleerd. De politie doet er naar eigen zeggen alles aan haar zo snel mogelijk te traceren.

Melisa is volgens de politie het laatst gezien op de Prins Hendrikstraat in Soest. Vanwege de vermissing werd via Burgernet dinsdag een bericht uitgedaan, waarin werd gemeld dat de politie naar de 11-jarige op zoek is. In het bericht, dat rond 18.28 uur werd verspreid, meldde de politie dat het meisje hockeykleding van MHC Soest droeg. Ook zou ze een hockeystick bij zich hebben gehad. Het meisje is ongeveer 1,60 meter lang, heeft halflang, donkerblond haar en draagt een grote bril. Haar fiets met korf voorop, waarvan ook melding werd gemaakt in het bericht, is inmiddels gevonden, aldus de politie.

Om 22.53 uur meldde de politie de Burgernetactie af te sluiten, hoewel het meisje nog niet terecht was. Inmiddels meldt de politie overigens dat het onbekend is wat voor kleding Melisa draagt.

https://twitter.com/JoricaVerhoef/status/1587721969067331586

Door: ANP