Meer dan 20 aanhoudingen bij feest in Amstelveen

Meer dan 20 aanhoudingen bij feest in Amstelveen

Geplaatst op 30 oktober 2022, om 10:51 uur

AMSTELVEEN – Meer dan twintig mensen zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden bij een feest op een bedrijventerrein in de wijk Legmeer in Amstelveen. Er vond een vechtpartij plaats tussen bezoekers van het feest en de beveiliging. De politie moest meermaals optreden en komt later op de dag met meer informatie over wat er precies is gebeurd.

Herbert Raat, wethouder van de VVD in Amstelveen, spreekt van een grote schande. Op Twitter plaatste hij foto’s van een vernielde metrohalte. “De halte is vannacht compleet vernield nadat een ‘feest’ uit de hand liep”, aldus de wethouder. “Gelukkig hangen er voldoende camera’s om daders goed in beeld te brengen.”

Door: ANP