Dode gevonden in drugslab na brand op bedrijventerrein

Dode gevonden in drugslab na brand op bedrijventerrein

Geplaatst op 28 oktober 2022, om 11:42 uur

ZAANDAM – In Zaandam is vrijdagochtend na een brand in een industriegebouw aan de Gerrit Kiststraat een drugslab gevonden.

Tijden het onderzoek is in het gebouw een overleden persoon aangetroffen. De recherche doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en de omstandigheden van overlijden. Twee andere personen die het pand betraden zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Omliggende panden op het bedrijventerrein werden enige tijd ontruimd vanwege de brand.

De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. De eerst melding van het vuur werd rond 07.15 uur gedaan en omstreeks 10.00 uur meldde de veiligheidsregio dat de brand onder controle is. De politie doet nader onderzoek naar het aangetroffen drugslab en de overleden persoon. Ook roept zij op mensen met meer informatie om zich te melden.

Door: ANP