Jongen van 14 zwaargewond door steekpartij

Jongen van 14 zwaargewond door steekpartij

Geplaatst op 26 oktober 2022, om 19:43 uur

HOORN – Een jongen van 14 is woensdag ernstig gewond geraakt door een steekpartij in de buurt van een school aan de Bouwsteen in Hoorn (Noord-Holland). Hij is vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft een verdachte aangehouden.

De politie kreeg een melding dat iemand onwel was geworden. Kort daarna bleek het slachtoffer te zijn gestoken. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Slachtofferhulp is ingeschakeld voor mensen die de steekpartij hebben gezien, aldus de politie.

Volgens NH Nieuws melden leerlingen dat drie jongens op de rokersplaats net buiten het schoolplein ruzie kregen, waarbij klappen werden uitgedeeld en uiteindelijk een jongen een mes trok. Het slachtoffer zou na de steekpartij naar binnen zijn gerend en daar zijn neergevallen.

Door: ANP