Bloeduitstortingen en hersenschudding door geweld met Glennis Grace

Bloeduitstortingen en hersenschudding door geweld met Glennis Grace

Geplaatst op 26 oktober 2022, om 14:08 uur

AMSTERDAM – De twee Jumbo-medewerkers die betrokken waren bij het geweldsincident met zangeres Glennis Grace, hebben daar bloeduitstortingen, schaafwonden, een hersenschudding en zwellingen aan overgehouden. Dat bleek woensdag tijdens de strafzaak, waar Glennis Grace terechtstaat op verdenking van openlijk geweld en mishandeling.

Een van de medewerkers had een bloeduitstorting, een gezwollen wang en een schaafwond op de lip. De ander had een bloeduitstorting aan het oog, aan de wang, aan het linkeroor, een hersenschudding en een zwelling op zijn achterhoofd.

De man met de hersenschudding kon vijf weken niet werken, vertelde zijn advocaat Richard Korver. De supermarktmedewerkers zijn allebei meerderjarig.

Door: ANP