(VIDEO) Slachtoffers van zware mishandeling zijn 17 en 18 jaar oud

(VIDEO) Slachtoffers van zware mishandeling zijn 17 en 18 jaar oud

Geplaatst op 25 oktober 2022, om 20:54 uur

DUIVEN – De slachtoffers van de zware mishandeling bij een woning aan de Rottumstraat in Duiven zijn 17 en 18 jaar oud. Dat meldt de politie. Ze zijn nog steeds op zoek naar de daders.

In de filmpje die op Dumpert kwam is te zien dat een van de slachtoffer onder meer een tegel op zich krijgt. De andere krijg schoppen terwijl hij al op de grond ligt. Beide raakten gewond door het incident.

De beelden van de aanval maken die zoektocht wel een stuk makkelijker, aldus een politiewoordvoerder tegenover omroep Gelderland. De politie spreekt van openlijke geweldpleging en roept de daders op naar het politiebureau in Zevenaar te komen. Op de beelden is een aantal van de betrokkenen heel duidelijk te herkennen.