Automobilist (76) rijdt tegen boom en overlijdt

Automobilist (76) rijdt tegen boom en overlijdt

Geplaatst op 23 oktober 2022, om 06:04 uur

GIETHOORN – Een 76-jarige man uit het Overijsselse Giethoorn is zaterdagavond in zijn woonplaats omgekomen door een ongeval.

Zijn auto kwam rond 21.50 uur bij de Thijssengracht door nog onbekende oorzaak tegen een boom terecht. Ambulancepersoneel heeft de inzittende van de personenauto gereanimeerd, maar dat was tevergeefs, bevestigt de politie. Een traumahelikopter landde ter assistentie in een weiland naast het ongeval.

In het voertuig zat alleen de man uit Giethoorn. Hoewel er geen vermoeden was dat er nog iemand in de auto zou hebben gezeten, heeft de brandweer voor alle zekerheid met een warmtebeeldcamera gekeken in de naastgelegen gracht, maar dat leverde niets op.

De politie heeft een onderzoek ingesteld.