Zoekactie vermisten Terschelling gaat ‘op kleine schaal verder’

Zoekactie vermisten Terschelling gaat ‘op kleine schaal verder’

Geplaatst op 21 oktober 2022, om 14:39 uur

TERSCHELLING – De zoekactie naar de twee vermisten na de aanvaring tussen een snelboot en een watertaxi bij Terschelling gaat “op kleinere schaal verder” en wordt uitgevoerd door de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), meldt de gemeente Terschelling. Eerder op vrijdag werd gemeld dat de zoekactie was gestaakt.

De gemeente laat verder weten dat “de familie van de betrokkenen is geïnformeerd”.

Eerder op vrijdag liet de Kustwacht weten dat de kans dat de twee vermisten nog in leven zijn heel erg klein is. Het kustwachtcentrum baseert deze veronderstelling onder meer op de lage temperatuur van het zeewater en het afgezochte gebied.

Door: ANP