VIDEO Viertal overvalt woning en bindt slachtoffer vast

VIDEO Viertal overvalt woning en bindt slachtoffer vast

Geplaatst op 21 oktober 2022, om 15:48 uur

AMSTERDAM – Een Amsterdammer deed ‘gewoon’ de deur open toen er ’s avonds laat werd aangebeld op 31 januari 2022. Helaas werd hij slachtoffer van een gewelddadige overval. In totaal vier daders drongen de woning binnen, bonden het slachtoffer vast en maakten zijn bankpassen en -gegevens buit.

Van het moment dat een pas werd gebruikt bij een geldmaat, zijn er beelden. Neem alstublieft contact op met de politie als u een idee heeft wie daar rond middernacht op het Annie Romeinplein heeft staan pinnen.

Wie zijn de vier overvallers?
Ook in het gebouw waar het slachtoffer woont, hebben camera’s hun werk gedaan. De verdachten zijn er uitgebreid gefilmd. Heeft u een idee wie een of meer van hen kunnen zijn, meld het alstublieft; dat mag ook anoniem op 0800-7000 of online via ‘M’.