Slachtoffer (20) van steekpartij bij partycentrum is overleden

Slachtoffer (20) van steekpartij bij partycentrum is overleden

Geplaatst op 20 oktober 2022, om 12:16 uur

BEVERWIJK– De 20-jarige man uit Purmerend die woensdagavond zwaargewond raakte na een steekpartij bij een partycentrum in Beverwijk is overleden in het ziekenhuis. Dat meldt de politie donderdag begin van de middag Twee andere mannen raakten gewond. Er is nog niemand aangehouden.

De politie kreeg rond 22.45 uur een melding van een vechtpartij op de Parallelweg. Agenten troffen twee slachtoffers aan, twee mannen van 20 jaar uit Purmerend. Ze werden allebei overgebracht naar het ziekenhuis, waar een van de twee overleed aan zijn verwondingen. Het andere slachtoffer kon na behandeling naar huis.

Later op de avond werd nog een 21-jarige man uit Den Haag met een steekwond aangetroffen op de Parallelweg. Ook hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie weet nog niet hoeveel verdachten bij de steekpartij betrokken waren. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht.

Foto’s: Mizzle Media