Explosief op deur van woning, wie heeft informatie?

Explosief op deur van woning, wie heeft informatie?

Geplaatst op 20 oktober 2022, om 15:00 uur

ROTTERDAM – Kort na middernacht op werd gemeld dat aan een deur van een woning aan de Geertruidenbergstraat in Rotterdam een explosief hing. Na onderzoek door de TEV(Team Explosieven Veiligheid) bleek het te gaan om verschillende exemplaren zwaar vuurwerk. De politie is opzoek naar getuigen of beelden.

Nadat agenten bij de woning kwamen en het explosief door de EOD (Explosieve Opruimingsdienst Defensie) was geruimd werd de woning betreden. De woning bleek leeg. Aansluitend werd door agenten in de directe omgeving een buurtonderzoek ingesteld. Ook zijn beelden veiliggesteld.

Deel uw beelden en informatie
Het rechercheteam is opzoek naar getuigen om zo zicht te krijgen op de verdachte(n). Heeft u informatie of beelden, deel die dan met de politie.