UPDATE Passagier (21) sterft bij ernstig ongeluk nadat bestelbus tegen boom botst

UPDATE Passagier (21) sterft bij ernstig ongeluk nadat bestelbus tegen boom botst

Geplaatst op 16 oktober 2022, om 22:53 uur

HARSKAMP – Bij een eenzijdig ongeval op de Edenseweg in Harskamp is zondagavond een inzittende van een bestelbus om het leven gekomen, het gaat om een 21-jarige man uit Harskamp

Het ongeluk gebeurde rond 21.35 uur. Hulpdiensten rukten massaal uit, ook een traumaheli met een mobiel medisch team landde voor hulpverlening. Het voertuig raakte door nog onbekende oorzaak van de rijbaan af en klapte vervolgens tegen een boom waar hij ook tot stilstand kwam.

De politie meldt via Twitter dat er bij het ongeval een dodelijk slachtoffer is gevallen, de bestuurder een 44-jarige man raakte ernstig gewond. De weg was afgesloten voor verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Foto: Persbureau Heitink