Bestuurder rijdt pui van gebouw van binnenuit eruit

Bestuurder rijdt pui van gebouw van binnenuit eruit

Geplaatst op 15 oktober 2022, om 21:48 uur

TILBURG – Een bestuurder van een bestelbusje heeft zaterdagavond een pui van een gebouw van binnenuit eruit gereden.

Rond kwart over acht werd de buurt opgeschikt door een harde klap. Een bestelbusje dat in de bedrijfshal onder woningen geparkeerd stond ramde van binnenuit de pui van het gebouw. Het is nog niet bekend hoe dit heeft kunnen gebeuren. Vermoeddelijk wilde de eigenaar van het busje de auto verplaatsen waarbij het mis ging. De auto ramde een aantal verwarmingen aan de muur voordat het de pui er bijna volledig uitreed.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De woningen boven het bedrijfspand hoeven niet ontruimd te worden. De bewoners van het gebouw en de bestuurder van het bestelbusje kwamen met de schrik vrij.

Foto’s: Toby de Kort