Moeder van motorcoureur (22) overlijdt twee dagen na haar zoon aan hartstilstand

Moeder van motorcoureur (22) overlijdt twee dagen na haar zoon aan hartstilstand

Geplaatst op 14 oktober 2022, om 17:18 uur

LATHUM – Na het overlijden van de 22 jarige motorcoureur Victor Steeman is donderdag ook zijn moeder overleden. Dat meldt Racesport.nl haar website. Ze overleed aan de gevolgen van een hartstilstand.

Victor raakte tijdens een race betrokken bij een grote crash. Aan hem werd direct hulp verleend, waarna hij per helikopter naar het ziekenhuis is vervoerd. De 22-jarige coureur lag daar een aantal dagen in kritieke toestand. Slechts twee dagen later kreeg de familie van de motorcoureur nog een enorme klap te verwerken met het overlijden van Steemans moeder op 59-jarige leeftijd. Ze overleed thuis in het Gelderse Lathum.

“De familie Steeman wil dit immense verdriet graag in alle rust wil verwerken. Wij willen eenieder middels dit bericht dan ook vriendelijk doch zeer dringend vragen dit verzoek te respecteren. Het vriendelijke verzoek is dan ook om geen kaarten of andere attenties naar het huisadres in Lathum te sturen”, zo valt er te lezen op Racesport.nl

LEES OOK: 22-jarige motorcoureur Victor Steeman overleden na crash