Meisje (1) overleden bij tragisch ongeluk

Meisje (1) overleden bij tragisch ongeluk

Geplaatst op 13 oktober 2022, om 20:05 uur

KAMPEN – Een vrouw en twee kinderen zijn donderdagmiddag door nog onbekende oorzaak te water geraakt aan de Loswal in Kampen. Een meisje van een jaar oud heeft dit niet overleefd, meldt de politie donderdagavond. Een derde kind wist op de kant te blijven.

De toestand van de vrouw en het andere kind is onbekend. Ook hun leeftijden kunnen nog niet genoemd worden.

De politie doet verder onderzoek, het lijkt in ieder geval niet zo dat de vrouw met auto en al te water raakte. De politie meldde eerder dat medewerkers van een nabijgelegen bedrijf “goed hebben geholpen” bij het incident. Volgens De Stentor gaat het om medewerkers van DHL, die in het water zijn gesprongen toen ze de drenkelingen zagen. Ze hebben hun eruit gehaald en het meisje gereanimeerd.

Foto’s Persbureau Drenthe