Huiszoeking in Schaijk in onderzoek dodelijke schietpartij

Huiszoeking in Schaijk in onderzoek dodelijke schietpartij

Geplaatst op 13 oktober 2022, om 11:33 uur

SCHAIJK – De politie doorzoekt donderdag een woning in Schaijk (Brabant) in het onderzoek naar de dodelijk schietpartij van afgelopen april in Oss. Onder meer een speurhond helpt mee bij de doorzoeking van de woning aan de In den Bogaard. Van wie de woning is en waarnaar gezocht wordt, maakt de politie niet bekend.

Op 14 april kwam een 23-jarige Ossenaar om het leven nadat hij meerdere malen beschoten werd terwijl hij op een scooter reed op de Leeuwerikhof, middenin een woonwijk. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De man was een bekende van de politie.

Voor de schietpartij zijn tot nu toe vijf verdachten opgepakt, allemaal twintigers uit Oss. De politie is nog altijd op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over het incident.

Foto: Politie

Door: ANP