Agressief scooter duo mishandelt voetgangers

Agressief scooter duo mishandelt voetgangers

Geplaatst op 13 oktober 2022, om 10:08 uur

ROTTERDAM – Twee mannen op een scooter kozen in Rotterdam de stoep van de 1e Middellandstraat om overheen te rijden. Dat hoort niet, merkte een 35-jarige passant op – en dat kwam hem en een kennis duur te staan. Zonder er woorden aan vuil te maken, viel het tweetal direct aan.

De 67-jarige kennis raakte buiten westen en werd verder met rust gelaten, maar het 35-jarige slachtoffer kreeg nog een aantal flinke klappen. De daders gebruikten waarschijnlijk zelfs een kettingslot om de man zo hard mogelijk te raken. Het leverde hem onder meer een gebroken kaak op.

Tweetal op beeld
Het uiterst agressieve duo staat redelijk goed op beeld. Uit onderzoek blijkt dat zij eerder die avond een horecazaak bezochten op de hoek van de Schietbaan- en Adrianastraat.
Weet of vermoedt u wie zij kunnen zijn, neem alstublieft contact op met de politie. Het incident vond plaats rond 23.45 uur op zaterdagavond 11 juni 2022.

Foto: Opsporing Verzocht