Overleden klant in restaurant verslikte zich in een stuk vlees

Overleden klant in restaurant verslikte zich in een stuk vlees

Geplaatst op 9 oktober 2022, om 11:39 uur

BERG EN DAL – De klant die vrijdagavond bij Bistro Le Steak aan de Zevenheuvelenweg in Berg en Dal (bij Nijmegen) overleed, verslikte zich in een stuk vlees. Dat wordt nu bekend gemaakt.

Dagblad De Gelderlander had een interview met kersverse eigenaar van het steakrestaurant, Murat Yürekli. Pas twee weken is hij daar nu de baas en maakte al dit heftige incident mee. Zaterdagavond was het restaurant weer open, maar de tafel waar de klant overleed staat een kaarsje te branden en een bloemetje op tafel. Dit om de overleden klant te herdenken.

De gebeurtenis komt hard aan bij het personeel. Er wordt onder andere slachtofferhulp ingeschakeld voor het personeel. Iedereen heeft voor zijn ogen gezien dat meneer gereanimeerd werd. Een serveerster is er helemaal overstuur van geraakt. Ik heb gezegd dat ze vandaag rust moet nemen en dat we slachtofferhulp gaan inschakelen.” aldus Yürekli tegenover De Gelderlander.