Fietser (64) geeft vrouw kopstoot na aanrijding

Fietser (64) geeft vrouw kopstoot na aanrijding

Geplaatst op 9 oktober 2022, om 15:16 uur

APELDOORN – Een 64-jarige automobiliste uit Apeldoorn heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Apeldoorn een kopstoot gekregen van een fietser. Dat gebeurde na een ongeval, meldt de politie aan Omroep Gelderland.

De aanrijding gebeurde nabij de kruising van de Arnhemseweg met de Koperweg. De automobilist kwam in botsing met de fietser. De vrouw wachtte op de kruising van de Arnhemseweg met de Koperweg op een andere auto die met hoge snelheid aan kwam rijden. Net op het moment dat ze weg wilde rijden, hoorde ze een klap, zo meldt Omroep Gelderland. Een fietser bleek tegen haar auto opgeknald te zijn.

Beiden vervolgden hun weg, maar de vrouw besloot even verderop te stoppen en de schade aan haar auto te bekijken. Ze sprak de man vervolgens aan waarna er een woordenwisseling ontstond. De 36-jarige man uit Apeldoorn deelde daarbij een kopstoot uit waardoor het slachtoffer in de berm belandde.

Een buschauffeur zag alles gebeuren en schoot de vrouw te hulp, waarna ze met een hoofdwond naar het ziekenhuis is gebracht. De man is aangehouden.

Foto’s: Persbureau Heitink