Motorrijder crasht tegen lantaarnpaal en raakt ernstig gewond

Motorrijder crasht tegen lantaarnpaal en raakt ernstig gewond

Geplaatst op 8 oktober 2022, om 17:40 uur

WAALRE – Op de Heikantstraat in Waalre is zaterdagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt door een eenzijdig ongeval.

De motorrijder reed vanuit Valkenswaard richting Waalre toen deze ter hoogte van Het Brabants Genot tegen een lantaarnpaal reed en vervolgens gelanceerd werd en op het wegdek terecht kwam. Omstanders verleenden eerste hulp tot de hulpdiensten eraan kwamen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht met nog onbekend letsel.

Het was extra druk op deze straat omdat de N69 afgesloten was vanwege werkzaamheden. Nu ook de tweede verkeersader voor geruime tijd afgesloten geweest is was het vrijwel onmogelijk om vanuit Valkenswaard naar Waalre / Eindhoven te komen met de auto.

Foto’s: Rico Vogels