Grote brand bij sokkenproducent in Wateringen bij Den Haag

Grote brand bij sokkenproducent in Wateringen bij Den Haag

Geplaatst op 8 oktober 2022, om 13:36 uur

WATERINGEN – In een bedrijfspand aan de Stoelmatter in Wateringen bij Den Haag is zaterdag tegen het middaguur een grote brand uitgebroken. De brandweer heeft extra bluswagens ingezet om de brand bij de sokkenproducent te bestrijden.

In het pand staat veel rook, meldt een woordvoerder van de brandweer. “De eigenaar van het pand was zelf aanwezig en heeft de brand gemeld, zodat de brandweer snel ter plaatse was. De eigenaar kon zelf gelukkig op tijd naar buiten komen. We hebben snel opgeschaald, maar zijn de brand nog niet meester. Wel zijn we begonnen met ventileren om meer zicht te krijgen in de bedrijfsruimte.”

Een naastgelegen pand is ontruimd.

https://twitter.com/henk48501693/status/1578706860311384064

Door: ANP