Paarden verongelukken na aanrijding met vrachtwagens

Paarden verongelukken na aanrijding met vrachtwagens

Geplaatst op 7 oktober 2022, om 09:54 uur

RAVENSTEIN – Op de A50 bij Ravenstein zijn donderdagnacht twee paarden om het leven gekomen.

De aanrijding vond plaats op de weg van Arnhem richting Eindhoven. De dieren liepen op de snelweg, twee vrachtwagenchauffeurs konden ze niet meer ontwijken. Een vrachtwagen moest na het ongeluk worden geborgen. De chauffeurs kwamen met de schrik vrij.

Om de kadavers van de overleden paarden weg te halen en het wegdek schoon te maken werd een rijstrook afgesloten. De afsluiting van de rijstrook leidde rond 06:45 uur vrijdagochtend tot tien kilometer file. Dit leidde tot meer dan een halfuur vertraging vanaf knooppunt Ewijk. Rond 07:15 uur werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven.

Foto: Twitter WIS_Robert