Automobilist knalt hard op fietser: slachtoffer zwaargewond en automobilist aangehouden

Automobilist knalt hard op fietser: slachtoffer zwaargewond en automobilist aangehouden

Geplaatst op 7 oktober 2022, om 19:26 uur

NIEUW-BEIJERLAND – Een automobilist is vrijdagmiddag hard achter op een fietser gereden. Dit gebeurde aan de Langeweg in Nieuw-Beijerland. De fietser raakte daarbij zwaargewond. De betrokken automobilist is aangehouden.

Het ongeval gebeurde deze middag rond 16:20 uur. Bij het incident kwamen meerdere ambulances en de traumahelikopter ter plaatse. De fietser is met onbekende verwondingen zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, zo wordt ter plekke gemeld.

De bestuurder van de auto is aangehouden door de politie voor veroorzaken ongeval met (zwaar) letsel., De politie heeft lange tijd sporenonderzoek gedaan.

foto’s: JBMedia