Ernstige zorgen om vermiste Jane Johnsen, mogelijk slachtoffer van misdrijf

Ernstige zorgen om vermiste Jane Johnsen, mogelijk slachtoffer van misdrijf

Geplaatst op 6 oktober 2022, om 14:33 uur

AMSTERDAM – De politie maakt zich ernstige zorgen om de 65-jarige Jane Johnsen uit Amsterdam en heeft het vermoeden dat zij mogelijk het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Daarom is een TGO (Team Grootschalige Opsporing) opgestart en daarbij heeft dit team de hulp van het publiek nodig.

Wanneer mevrouw Johnsen voor het laatst is gezien, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk is dit ergens rond 10 september geweest op basis van verklaringen van bekenden van haar. Mevrouw Johnsen is waarschijnlijk voor het laatst gezien in de omgeving van haar woning aan de Jonge Roelensteeg en/of nabij de Amsterdam Marina en sindsdien ontbreekt van haar ieder spoor.

Urgente vermissing
Het team (TGO) dat deze zaak in onderzoek heeft, heeft haar vermissing op maandag 3 oktober op basis van (onderzoeks)informatie als urgent aangemerkt. Het team komt graag in contact met mensen die mevrouw Johnsen de afgelopen weken nog gezien hebben, die haar (goed) kennen en/of mogelijk andere informatie over haar hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn.

Getuigenoproep
Heeft u informatie? Neem dan alstublieft contact op met het TGO via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer. U kunt ook gemakkelijk het tipformulier invullen onderaan dit bericht.

Foto: Politie