Dode gevonden in Amsterdams centrum, omgekomen door misdrijf

Dode gevonden in Amsterdams centrum, omgekomen door misdrijf

Geplaatst op 6 oktober 2022, om 18:28 uur

AMSTERDAM – De politie heeft in een woning in het Amsterdamse centrum het lichaam van een overleden persoon gevonden. Het lichaam is waarschijnlijk van de 65-jarige Jane Johnson, die rond 10 september voor het laatst is gezien. Onderzoek moet nog uitwijzen of het lichaam van Johnson is. De overleden persoon werd gevonden in de de Jonge Roelensteeg en is door een misdrijf om het leven gekomen, aldus de politie.

Johnson werd voor het laatst gezien in de omgeving van haar woning aan de Jonge Roelensteeg en/of nabij de jachthaven Amsterdam Marina. De politie arresteerde woensdag een 53-jarige man zonder vaste woonplaats op verdenking van betrokkenheid bij haar vermissing. De man wordt nu ook verdacht van betrokkenheid bij de dood van de overleden persoon die is gevonden in de woning.

Het onderzoek naar Johnson’s vermissing gaat verder en de politie is nog op zoek naar getuigen die haar de afgelopen weken gezien hebben.