VIDEO: Automobilist rijdt door na aanrijding 6-jarig kind

VIDEO: Automobilist rijdt door na aanrijding 6-jarig kind

Geplaatst op 5 oktober 2022, om 21:11 uur

DEN HAAG – Bij een aanrijding van afgelopen maandagavond op de Loosduinseweg in Den Haag is een jongen van 6 jaar levensgevaarlijk gewond geraakt. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De betrokken automobilist is doorgereden en wordt dringend gezocht.

Rond 20.30 uur stak de jongen met zijn familie de straat over vanuit de richting van de Gaslaan. Dat deden ze over een zebrapad en met het verkeerslicht voor voetgangers op groen. Een aansnellende, vrij kleine personenauto reed door rood en raakte het slachtoffertje. De bestuurder vertraagde geen moment en ging ervandoor.

Waarschijnlijk een Toyota Yaris
Het is de politie er alles aan gelegen om de bestuurder te vinden. Deze persoon reed die maandagavond 3 oktober waarschijnlijk in een licht- of zilvergrijze Toyota Yaris of een auto die daar sterk op lijkt. Het zou gaan om een model uit de jaren 2002 tot 2005.
De betrokken auto heeft vermoedelijk rechtsvoor schade opgelopen, in elk geval aan een lamp. Kunt u dat gegeven in verband brengen met een u bekende auto en mogelijk de bestuurder, neem dan alstublieft contact op. Dat kan desgewenst anoniem.