Drugskoper krijgt de schrik van zijn leven als agent hem appt

Drugskoper krijgt de schrik van zijn leven als agent hem appt

Geplaatst op 5 oktober 2022, om 22:15 uur

EINDHOVEN – Dinsdagmiddag zagen agenten op de Zeeheldenlaan in Eindhoven een bekende harddrugs gebruiker geduldig wachten.

Niet veel later verplaatste hij zich naar de Gemmastraat en al vrij snel verscheen de dealer. De koper gaat in de auto zitten en stapt na enkele seconden weer uit: een tafereel wat de agenten in Woensel Zuid iets te vaak zien. De agenten voelen de koper aan de tand, hij geeft aan dat er inderdaad sprake was van de handel in drugs.

Inmiddels heeft de koper het idee gekregen om de dealer te waarschuwen, kennelijk in de veronderstelling dat deze nog vrij rond loopt. De berichten komen in rap tempo bij de verdachte binnen. niet wetend dat die telefoon in handen was van de politie, Zij laten via Instagram weten daar gelijk een korte mededeling aan te hebben gemaakt.