Ongeluk tussen zes voertuigen op de A9, weg afgesloten

Ongeluk tussen zes voertuigen op de A9, weg afgesloten

Geplaatst op 4 oktober 2022, om 07:18 uur

BOESINGHELIEDE – Op de A9 bij Boesingheliede heeft dinsdagochtend een fors ongeluk plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen.

Rond 05:30 uur ging het mis tussen knooppunt Velsen en knooppunt Raasdorp. Er vond een aanrijding plaats tussen zes voertuigen, waarna de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden gealarmeerd. De politie meldt dat er vijf personen gewond zijn geraakt waarvan er twee zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg zou bezaaid liggen met brokstukken. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar. ‘’ De weg is voorlopig afgesloten tussen knooppunt. Velsen tot knooppunt. Raasdorp’’, aldus de politie. Wanneer deze weer wordt vrijgegeven is niet bekend.