Overleden persoon gevonden in uitgebrande woning Vught: ‘Naar alle waarschijnlijkheid de bewoonster’

Overleden persoon gevonden in uitgebrande woning Vught: ‘Naar alle waarschijnlijkheid de bewoonster’

Geplaatst op 3 oktober 2022, om 16:21 uur

VUGHT – In de vroege ochtend brak een brand uit in een woning aan de Taalstraat in Vught. De politie heeft zojuist een overleden persoon in de woning aangetroffen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit om de bewoonster van het pand, maar onderzoek moet dit verder uitwijzen.

Het heeft lang geduurd voordat de politie vast kon stellen dat er een slachtoffer bij deze brand te betreuren was. Alle beschikbare informatie wees er op dat de bewoonster het pand waarschijnlijk niet verlaten had, maar de schade aan de bewuste woning was dusdanig dat het onveilig was om naar binnen te gaan. De brandweer heeft er alles aan gedaan om het slachtoffer te lokaliseren en uit het pand te kunnen halen. Onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad om de bewoonster van de woning gaat.

Ongelukkige samenloop van omstandigheden
De politie gaat op dit moment niet uit van brandstichting, maar van een ongelukkige samenloop van omstandigheden.
Bewoners uit aangrenzende woningen zijn geëvacueerd en het is nog onduidelijk wanneer zij hun woning weer in hun woning kunnen.

Foto’s: Bart Meesters

Lees ook: FOTO UPDATE: Bewoonster mogelijk in brandende woning