Gezin wordt wekenlang geteisterd door vernielingen aan woning

Gezin wordt wekenlang geteisterd door vernielingen aan woning

Geplaatst op 29 september 2022, om 12:13 uur

NIJMEGEN – De politie wil weten wie verantwoordelijk is voor een reeks vernielingen bij een woning aan de Molenweg in Nijmegen. Van het opblazen van de voordeur, dit was op 13 september, zijn helaas geen beelden.

“De bewoonster lag te slapen toen ze wakker werd van een harde knal”, vertelt een woordvoerster van de politie. “Het was alsof ze zwaar vuurwerk hoorde. Toen ze opstond, rook ze een brandlucht en heeft ze meteen 112 gebeld.”
De vrouw zag beneden glas en houtsplinters, die waren afkomstig van de voordeur. De vernielingen zijn al enige tijd aan de gang. Elf keer verdween er een steen door de ruit. “We hebben een autistische dochter die nu heel bang is en ik voel me niet meer veilig in mijn eigen huis”, zegt het slachtoffer tegen ons.

De politie hoopt dat mensen die meer weten zich melden. De woordvoerder: “Omdat dit al zo lang speelt, denken we dat erover gepraat wordt en dat er mensen zijn die weten wie hierachter zit. “Iets gehoord of gezien? Bel de politie op 0800-6070 en vermeld daarbij het zaaknummer 2022424675. Blijf je liever anoniem dan mag je ook 0800-7000 bellen.