Politie treft automatisch vuurwapen en drugs aan in woning

Politie treft automatisch vuurwapen en drugs aan in woning

Geplaatst op 28 september 2022, om 10:35 uur

BREDA – De politie vond dinsdagmiddag 27 september in een woning aan de Ahornstraat een automatisch vuurwapen, patronen en verdovende middelen. De politie kwam dit op het spoor, nadat zij een anonieme tip ontving. De bewoonster zit vast voor verder onderzoek.

Nadat de politie die dag de anonieme tip ontving, deed zij direct onderzoek bij de desbetreffende woning. Agenten doorzochten alle kamers van het huis grondig op verboden spullen. Hierbij stuitten de agenten op een hoeveelheid hennep en BMK, een grondstof voor het maken van amfetamine. Niet alleen de verdovende middelen werden aangetroffen, maar ook een automatisch vuurwapen en patronen.

De verboden goederen en middelen zijn in beslag genomen. De aanwezige bewoonster werd direct aangehouden.